Nieuwe mijlpaal voor UVS

UVS bij laatste vier in KNSB-beker

Dsc_0488Dsc_0490Voor het eerst heeft UVS de laatste vier bereikt in het toernooi om de KNSB-beker. Ons bekerteam, deze keer bestaande uit GM Maarten Solleveld, IM Hans Klip, IM David Miedema en FM Jaap Houben, wist thuis te winnen van De Stukkenjagers uit Tilburg, bestaande uit WGM Anne Haast, IM Herman Grooten, FM Mark Haast en FM Nick Bijlsma, en werd daarmee eerste in poule D.

Nadat de reguliere partijen geëindigd waren in 2-2, moesten vluggertjes (3 min + 5 inc.) de winnaar bepalen. Daarin bleken de UVS’ers ditmaal duidelijk de sterksten: 3½-½. Een puike prestatie van ons bekerteam onder leiding van non-playing captain Joost Retera.
(foto’s: Marcel Verstappen)

De halve finales en finale zullen naar verluidt gespeeld worden op 5 mei in Wageningen.

Dsc_0489 Dsc_0491
Share

Geef een reactie