Newsflash

Het was een beetje improviseren, deze externe OSBO-ronde thuis, die we noodgedwongen moesten spelen in ‘La Calèche’, het koetshuisje achter café Groenewoud. Door de beperkte ruimte konden alleen UVS 4 en 6 beneden plaatsnemen. UVS 4 liet tegen Elster Toren 2 zien dat het toch wat hoger op de ranglijst thuishoort, al vielen de remises van Hofman en Van Dalen wat uit de toon (7-1). UVS 6 liet op meerdere borden kansen liggen om ASV 8 te verslaan en moest een nipte nederlaag slikken (2½-3½). UVS 8 moest zijn heil zoeken op de vrijwel onverlichte bovenverdieping. De tegenstander wist echter op de tast moeiteloos de goede zetten te vinden (½-3½).

UVS 4 wint thuis met 7-1 van Elster Toren 2
UVS 6 verliest thuis met 2½-3½ van ASV 8
UVS 8 verliest thuis met ½-3½ van Tornado 3

r5
r5
r5

Img_4441 Img_4440
Img_4433 Img_4439
Share

Geef een antwoord