De Toren in Arnhem speelt op maandag

Hoi,

Ik heb even gebeld met de wedstrijdleider van schaakclub De Toren in Arnhem. Voor mij persoonlijk is het niet echt een oplossing om daar op de maandag te gaan spelen, aangezien de GM en IM’s daar geen interne spelen. Intern zijn er 2 1900+ spelers in de hoogste groep die ook nog eens weinig komen opdagen. Wel is er onder de 1900 een hele groep aan spelers vanaf 1000, dus mocht je daar tussen vallen, dan zou dat een (tijdelijke) oplossing voor je kunnen zijn. Je kunt daar zelfs nog kampioen worden! Op 22 februari begint daar de 3e periode. Mocht je de 3e of 4e periode winnen, dan speel je mee in de vierkamp om het clubkampioenschap.

Verder zijn alle UVS spelers uitgenodigd voor het zomerschaak bij De Toren, gratis en je hoeft geen lid te worden. Dit begint op 27 juni en eindigt op 29 augustus. Je kunt per avond gewoon binnen lopen als je zin hebt.

Nou goed, ik kan niet op de donderdag en ik speel al bij SMB op de dinsdag, dus er zit weinig anders op dan mezelf te laten degraderen. Bij deze voor mijn opponenten allemaal een gratis reglementair punt. Het ziet er qua programma ook niet echt uit dat ik Maarten van Rooij met 0 uit 4 van degradatie kan weerhouden, aangezien ik zowel niet tegen Guido van Mierlo als Jaap Houben, beiden met 1 uit 3, sta ingedeeld. Indien ik verder afzie van het regeltje dat de speler met de hoogste rating die zich niet weet te plaatsen voor de kampioensgroep de laatste plek krijgt, dan maakt het verder voor de top en middenklasse van de A-groep ook weinig uit.

Ik ben maar mijn eigen competitie tegen, jawel, de moderne leviathan uit de digitale zee, Stockfish, begonnen. Ik sta met 0 uit 6 achter.
Bij deze de grootste slacht partij.

Share

Geef een antwoord