Veenendaal 6j – UVS 7

Nadat we ons om 18.30 uur verzameld hadden bij het station, vertrokken we naar Veenendaal om de uitgestelde partij tegen de jeugd van het zesde te spelen.Omdat Ruth niet in de gelegenheid was om mee te spelen, hadden we Joris Leijten bereid gevonden om haar plaats in te nemen.

Joris was wel als eerste klaar en had helaas verloren. Arjan wist via eeuwig schaak er nog net een remise uit te slepen. Rob Lubbers wist ondanks de bekende tijdnood er een overwinning uit te halen en Wim van den Broek werd door zeer verdedigd spel van zijn jonge tegenstander na een foutje in het middenspel, langzaam maar zeker naar de ondergang geleid. Het 7e heeft dus met 2,5 tegen 1,5 verloren van de jeugd van Veenendaal 6.

veenendaal1 veenendaal2

bron foto’s: website Veenendaal

r3

Share

Geef een antwoord