Uit de externe externe

Nee, dat ‘externe’ staat er niet per ongeluk twee keer. David Miedema heeft zijn naar eigen zeggen ‘beste partij van het jaar’ ingestuurd. Helaas voor ons heeft hij zijn beste spel niet in KNSB-verband vertoond, maar in de Belgische competitie waarin hij (kennelijk) ook uitkomt. De partij werd gespeeld tijdens de ontmoeting KSK Rochade – Amay tegen zijn voormalige clubgenoot Jasper Broekmeulen.

david2  
IM David Miedema
(2346)
    
 
 
 
1-0
 
FM Jasper Broekmeulen
(2395)
jasperbroekmeulen
Share

2 reacties

  1. Menace schreef:

    Waar is dat idiote eindspel uit de analyse??

  2. Jaap Houben schreef:

    Mooie partij David! De stelling na jouw 20ste zet is inderdaad erg leuk. Als zwarts stukken ook in de beginstelling hadden gestaan was er niks aan de hand geweest voor zwart. Ontwikkelen wordt zo overschat…;)

Geef een reactie