Honderd

Pssst… het is nog niet officieel, maar naar het zich laat aanzien met meer dan tien jeugdleden, komt het totaal aantal UVS leden dit jaar boven de honderd uit!

Tijd voor champagne en een applaus voor David Miedema, Valerie Janssen, Frans van den Hooven en voor jezelf als lid van de gezelligste schaakclub van Nijmegen. Proost!

Share

5 reacties

 1. Menace schreef:

  Fantastisch nieuws! Valerie, Frans en David: Hulde!
  Wat is eigenlijk het vervolgplan na de drie succesvolle eerste avonden? Tijd voor een update op de website?

  Komt er een jeugdavond op vrijdag?
  In dat geval zou ik les kunnen/willen geven.

 2. Justin schreef:

  Dat is inderdaad erg leuk om te lezen Ik wou eerst nog een opmerking plaatsen of er geen Jeugd pagina op de website moest komen, maar ik zie net dat Pepijn er al eentje in het menu heeft gepropt! :)

  Dus volgend jaar UVS9j in de OSBO? ;)

 3. Valerie Janssen schreef:

  Laat ik maar even een speech houden dan:

  Naast alle liters bier en koffie, die ons door zware en drukke tijden begeleiden, hadden dit alles niet kunnen doen zonder al het enthousiasme van UVS’ers, ouders, en vooral natuurlijk de kinderen.

  Naar alle waarschijnlijkheid beginnen we met 13 officiële jeugdleden. Maar we zijn alweer hard bezig met het uitbreiden van deze groep.

  In het bijzonder wil ik echter ook (naast de genoemde personen, David en Frans) Leroy van den Hatert bedanken voor zijn hulp tijdens de eerste proefles, en Wim Krabbendam die recentelijk de vierde jeugdleider is geworden.

  Natuurlijk had dit alles ook niet kunnen gebeuren zonder support van het bestuur, die we bijna dagelijks spammen met allerlei mededelingen en vragen.

  Maar de allerbelangrijkste persoon, die absoluut niet vergeten mag worden, is Arjan Schoonen. Ik heb geen idee hoe je het voor elkaar krijgt, maar telkens verras je me weer met wat je nu weer hebt geregeld! :)

  —-

  Antwoord op de overige vragen: we zijn gewoon begonnen met de officiële lessen die op dinsdagavond zijn in Lent. De jeugdpagina op de website is nog niet helemaal af, maar alvast een leuk beginnetje. Binnenkort komen er foto’s van de kinderen bij! En ja, UVS9j staat inderdaad op de planning voor volgend jaar!

 4. Jaap Amesz schreef:

  Van hoe laat tot hoe laat is de les in Lent?
  En waar?
  Ik ken wel 1 volwassene in Oosterhout die wel les zou willen. Of is
  dat niet de bedoeling in Lent?

  Dan kan ik wat rondspammen, aangezien ik in Oosterhout naast Lent woon.

  Groetjes,

  Jaap Amesz

 5. David Miedema schreef:

  Van 19:00 – 20:30 (zie de ‘jeugd’ pagina bovenin), maar ik denk inderdaad niet dat dit geschikt is voor volwassenen, haha. De kinderen zijn vrijwel allemaal tussen de 6 en de 9, en het hoogste groepje zit in begin stap 2. Maar mocht je schakende kinderen kennen, spam ze dan maar helemaal vol :)

Geef een reactie