CM Anton van Rijn

Met trots kunnen we mededelen dat we er een nieuwe titelhouder bij hebben! Anton is natuurlijk al jaren de trots van de club. Hij is meervoudig clubkampioen, en als geen ander is hij in staat om een dusdanig stabiele rating neer te zetten. Het werd daarom dan ook hoog tijd dat deze echte go-getter beloond zou worden met de CM titel en al het bijbehorende respect.

CM’s staan natuurlijk bekend om hun ambitie en doorzettingsvermogen. In Nederland zijn er inmiddels 17 CM’s, en Anton is er hier nu een van. Zijn titel stelt hem in staat om meer awareness te creëren bij andere schakers over het aanzien dat de CM titel verdient. Zo kan hij samen met zijn 16 lotgenoten gaan strijden voor korting op het inschrijfgeld van toernooien en natuurlijk op de contributie.

Als trouwe supporters van Anton’s elegante spel, denken wij dat Anton niet zomaar een CM is. Met zijn rating is hij de 3e beste CM van Nederland, en wij geloven dan ook dat deze titel de springplank is naar hoger succes. Op naar de beste CM van Nederland dus!

Valerie Janssen & David Miedema

anton

Share

5 reacties

 1. Jan van de Westelaken schreef:

  Long overdue! Maar een titel schept natuurlijk ook verplichtingen jegens de schaakgemeenschap. Anton is namelijk niet alleen een meester op het bord, maar ook met de pen. Hopelijk is deze verheffing voor hem een aanzet om ons ‘mere mortals’ vaker te verblijden met zijn pennenvruchten…

 2. Maarten van Rooij schreef:

  Ik wil ook CM zijn!!! Jarenlang stabiele rating: met 1 minuut-bullet al vijf jaar rond de 1630! Wie moet ik daarvoor omkopen?

 3. Anton van Rijn schreef:

  Helaas Maarten: velen zijn geroepen, slechts weinigen uitverkoren. Overigens is het mijn ambitie de sterkste CM van Nederland, wat zeg ik, van Europa, neen, van de wereld te zijn aan wie de titel ooit gedoneerd is.

 4. Valerie Janssen schreef:

  Het probleem hierbij is natuurlijk dat dit wel erg lastig te controleren is. Vooralsnog zou ik beginnen met Remco Sprangers (2212) inhalen dan, daar is dat hele CM-titel doneren volgens mij mee begonnen. Dan ben je ook meteen de sterkste CM van Nederland! :)

 5. Pepijn van Erp schreef:

  Aha, er zijn dus meer slachtofferslotgenoten! Wanneer kunnen we het eerste toernooi van gedoneerde CM-titelhouders verwachten?

Geef een reactie