Inschrijven voor de Beker 2015

Schaakvrienden,

Het bekertoernooi begint weer binnenkort: 6 ronden Zwitsers, eerste ronde maandag 18 mei; laatste ronde maandag 29 juni. Zie voor een complete beschrijving van de opzet de menuoptie ‘Interne competitie – Beker – Opzet‘.

Als je je vóór vrijdag 15 mei hebt opgegeven, kun je meedoen. Geef je je later op, dan kan deelname niet gegarandeerd worden. Zie voor de deelnemers tot nu toe: ‘Interne competitie – Beker‘ (of klik hier). De indeling voor de 1e ronde wordt zaterdag 16 mei gepubliceerd.

Inschrijven voor de beker kan door te reageren op de aanstaande mailing van de secretaris, via e-mail naar intern@uvsnijmegen.nl of door het aan te geven op de inschrijflijst die de komende clubavonden op tafel zal liggen.

We werken weer met byes: als je 1 of meer ronden niet kunt spelen, en je laat dat op tijd weten, dan krijg je een bye (half punt) en word je voor de betreffende ronde niet ingedeeld. Dit kan alleen voor de ronden 1 t/m 4, je kunt dus maximaal 4 byes opnemen. Dat kan niet voor ronden 5 en 6. Als je je afmeldt voor ronden 5 en/of 6, dan scoor je nul punten (en word je voor de betreffende ronde(n) niet ingedeeld).

Je kunt de partijen nog spelen op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag, mits beide spelers daarmee akkoord gaan. De uitslag moet uiterlijk vrijdagavond 24:00 uur bekend zijn bij de wedstrijdleider. Als één van beide spelers per se op maandag wil (of moet) spelen, dan gaat dat voor.

De speeldagen zijn 18 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni en 29 juni.

Share

Geef een reactie