In Memoriam Frans van Baardewijk

fransvbOp dinsdag 31 maart is Frans van Baardewijk op 66-jarige leeftijd overleden.

Frans was na de operatie in augustus j.l. optimistisch over zijn gezondheid en hij dacht dat de kanker uit zijn lichaam was verdwenen. Echter in februari werd bij een controle ontdekt dat er op meerdere plaatsen uitzaaiingen waren. Enige weken geleden vertelde hij mij dat ze er voor gekozen hadden om geen vervolgbehandeling meer te ondergaan. Een moedig besluit.

Frans is vanaf mei 2013 lid van UVS geweest.

Share

1 reactie

  1. Klaus Wüstefeld schreef:

    Wat een verrassing, wat een schok: Frans Baardewijk, die lieve rustige man. Dat hij al zover was, dat hij kanker had, ik wist het niet. 6 okt 2014 won hij nog tegen mij. Ik zal nog iets schrijven met daarbij zijn winstpartij tegen mij, maar nu laat ik het erbij.

Geef een reactie