Wisseling van de wacht

002

 

Na zich 10 jaar met verve van zijn taak te hebben gekweten, heeft penningmeester Harrie Berkers zijn bestuurslidmaatschap beëindigd. De voorzitter heeft op de eerste clubavond kort aan dit feit gememoreerd en hem namens de club een attentie aangeboden. Zijn taak wordt overgenomen door het nieuw gekozen bestuurslid Wim van den Broek.

Share

2 reacties

  1. Anton van Rijn schreef:

    De blouse is nu al een absolute klassieker wat mij betreft: een schoolvoorbeeld van mimicry ;-)

  2. Marcel Verstappen schreef:

    Bedankt Harrie voor het solide en betrouwbare penningmeesterschap! En Anton, bedankt voor het leren van een nieuw begrip. Leuk om op http://nl.wikipedia.org/wiki/Mimicry andere voorbeelden te zien waarbij de ene (dier/plant) de andere nabootst. Als tegenstander zou je bijna verdwaald raken in dat eindeloze bord…

Geef een antwoord