Bericht van Eugenie

eugenieBeste schaakvrienden(innen),

Alhoewel ik heel graag schaak, zoals jullie weten, ga ik er nu toch een punt achter zetten. De gevolgen van het ouder worden ondervind ik wel degelijk. In totaal heb ik dan zowel bij U.V.S. als bij schaakclub “Oldenzaal” zo’n 45 jaar aan speelavonden, met veel genoegen, doorgebracht.
Mijn 3 kleine bekertjes en de gewonnen OSBO dameskampioenschappen in 1993 en 1994 zorgden voor de broodnodige variatie. De grootste verdienste vind ik echter dat ik met jullie fijne partijen heb mogen spelen. Waarvoor mijn dank!
Het ga jullie allen goed.

Lieve groeten van Eugenie Heesen.

Share

5 reacties

 1. Anton van Rijn schreef:

  Jammer Eugenie. We zullen je missen!

 2. Bert-Jan Boer schreef:

  Jij ook bedankt voor de spannende partijen Eugenie. En wees maar blij dat je De Grote Vreselijke Reset van 2014 niet meer mee hoeft te maken :-)

 3. Marcel Verstappen schreef:

  We gaan je missen! Als ik me niet vergis, heb je het record te pakken van langst vrouwelijke clublid. Dat moeten de andere dames nog maar zien in te halen. Ik hoop dat je de club nog via deze site blijft volgen en misschien nog eens in de gelegenheid bent om een bezoekje te brengen en een sherrytje te drinken. Bedankt voor de mooie partijen.

 4. Maarten van Rooij schreef:

  Hi Eugenie,
  Jammer. Ik zal je nuchtere kijk en het even bij kletsen in de kroeg tussen zeven en acht missen. En de vanzelfsprekendheid waarmee je alles deed. Mooie foto’s ook!

 5. Onno Marres schreef:

  Hallo Eugenie,

  Ook ik zal het kletsen met jou voor de schaakpartij missen.

Geef een antwoord