Open NK Dieren

In Dieren wordt momenteel het Open NK afgewerkt. Voor zover mij bekend, wordt UVS er vertegenwoordigd door Ismail Jamshedy en Onno Marres. Jamshedy heeft enkele van zijn partijen ingestuurd:

Dieren Schaken 047 Dieren Schaken 049


Share

3 reacties

  1. Hans Eshuis schreef:

    En ondergetekende speelt in Dieren zijn eerste partijen sinds een jaar. Het resultaat is bijzaak, het terugkrijgen van het gevoel en het plezier staat voorop. Ik kan niet anders dan tevreden zijn, en kijk dan ook al vol verwachting uit naar het nieuwe seizoen.

  2. Anton van Rijn schreef:

    Ook Guido van Mierlo speelt! Hij heeft zijn prestatie van het jaar ervoor weten te verbeteren.

  3. Thei van Laanen schreef:

    Heeft wel iets zo, die partijen zonder kommentaar. Maak het verhaaltje zelf af en kleur de plaatjes. Die zetherhaling op het einde van de laatste partij, tegen Onno, dat kan toch alleen maar als Jamshedy vreselijk in tijdnood heeft gezeten? Wanneer besluit je tot dameruil en naar voren rennen? Zou acht sekonden genoeg zijn? Of zeven misschien al?

Geef een reactie