Slotronde 1B

Vanavond wordt bij UVS op de Ganzenheuvel de OSBO-slotronde in klasse IB gespeeld. De volgende ontmoetingen staan op het programma:

r6sASV 6 – Rokade
ASV 5 – Zutphen
UVS 3 – SMB 2
Elster Toren – PION 2

UVS 3 moet dus aantreden tegen SMB 2 dat puntloos onderaan staat en reeds is gedegradeerd. UVS 3 is nog niet veilig, maar de kansen op regulier klassenbehoud zijn groot omdat degradatiekandidaat ASV 6 het op moet nemen tegen de koploper, kampioenskandidaat Rokade. Omdat echter dit seizoen versterkte degradatie een reële mogelijkheid is, kan UVS 3 het zich niet veroorloven achterover te leunen en dienen twee matchpunten binnen te worden gehaald om wellicht nog PION 2 voorbij te steken in de eindstand. Komt dat zien!

UVS’ers die onderling een partij willen spelen, kunnen boven terecht, omdat beneden alle beschikbare plekken bezet zullen zijn.

Share

Geef een reactie