Mook 2 tegen UVS 7 uitslag 5 – 1

Afgelopen donderdagavond kreeg het zevende, voor de tweede keer dit seizoen, een Mookerslag te verwerken.

De aanloop naar de wedstrijd was niet goed. Op de afgesproken tijd bij het station kwam Robert niet opdagen, hij bleek onderweg naar Nijmegen met autopech ergens in de berm te staan. Wij arriveerden dus iets te laat in Mook en moesten snel achter de borden. Bij iedere stap op de gang hoopten wij onze zesde speler te zien verschijnen, deze hoop werd niet bewaarheid. Al redelijk snel hoorde ik Joris zeggen dat mat in 2 zetten niet te vermijden was. Daarna het verheugende bericht dat Rob had gewonnen, helaas ons enige punt.
Schrijver dezes moest een paard en een loper geven tegen een toren. Na nog redelijk te hebben tegen gespeeld, toch ook een nul. Ruth speelde voor wat zij waard was, maar de overmacht werd te groot. Valerie wilde heel moedig een keer op bord één spelen. Zij hield het lang vol, in een qua stukken gelijke stelling kon zij een promotie van één van de pionnen niet meer verhinderen. Ook een nul, maar wel de complimenten van haar tegenstander.

Lichtelijk ontgoocheld werd de terugreis naar Nijmegen aanvaard.

r6pers

[Red.: zie hier het verslag van Mook.]

Share

Geef een reactie