ASV 11-jeugd – UVS 7 4,5-1,5

Vrijdagavond 25 oktober toog het kersverse zevende naar Arnhem. Voor vele UVS teams door de jaren heen een moeilijke tegenstander. Wij traden aan met 3 debutanten, waarvan er 2 behoorlijk plankenkoorts hadden. Traditioneel verbruikten de UVS-ers veel meer bedenktijd dan de ASV jeugd. Na krap een uur stond Joris verheugd op en kon het eerste punt noteren. Helaas bleef het lang bij dit ene punt, Ruth stond eigenlijk gewonnen, maar overzag mat achter de paaltjes. Valerie en Robert waren na 2 uur spelen een nul rijker. Rob op bord een was niet tevreden met zijn opening en bleef achter de feiten aanlopen en verloor dus ook. Jaap zat als teamcaptain het langst achter het bord in een partij van ruim 80 zetten, hij wilde te gretig een pion laten promoveren in plaats van  te consolideren. Resultaat remise, wat een vol punt had moeten zijn.

Share

Geef een reactie