Uit de A-groep (P 1)


De eerste periodekampioen van dit seizoen is Joost Retera. Hij bleef David Miedema net één weerstandspuntje voor. Clubkampioen Hans Klip eindigde als derde na een verrassende nederlaag tegen Roy van den Hatert. Die partij is vanaf zet 10 hieronder te zien, met commentaar van Roy.

 
Roy van den
Hatert (2120)
      
 
 
 
1-0
 
Hans Klip
(2367)
Share

2 reacties

  1. Marcel Verstappen schreef:

    Altijd leuk en leerzaam zo’n analyse van twee schaakcracks. Ter lering ende vermaak zou ik graag ook de 10 eerste zetten willen weten. Wie weet kan ik zo’n opening dan zelf eens in de praktijk uittesten. Of is dit confidentiële info?

  2. Jan van de Westelaken schreef:

    Een begrijpelijke wens, Marcel, maar met het oog op hun openingsrepertoire – deze site wordt ook door veel niet-UVS’ers bekeken – kunnen leveranciers van partijen zelf aangeven vanaf welke zet een partij mag worden weergegeven. Dat is in dit geval ook gebeurd.

Geef een antwoord