Nieuw: Meet & Play

Naar een idee van Benno Sterenborg

Soms willen mensen die op een bepaalde avond niet hoeven te spelen – omdat hun tegenstander heeft afgezegd of omdat ze op een externe maandagavond niet voor een team hoeven uit te komen – toch graag een partij spelen. Ze zijn tenslotte niet voor niks lid geworden van een schaakvereniging. Deze mensen blijven echter thuis omdat de kans klein is dat er toevallig iemand aanwezig is met wie ze kunnen spelen.

De oplossing is eigenlijk vrij simpel: mensen die op een bepaalde avond buiten het reguliere rooster om willen spelen, kunnen hun naam op de site achterlaten. Anderen kunnen dan op eigen initiatief met iemand op die lijst contact opnemen om een partij af te spreken voor een bepaalde datum.

Je vindt Meet & Play onder Interne Competitie > Meet & Play. Om te voorkomen dat elke willekeurige bezoeker zich op kan geven, moet je ingelogd zijn om de pagina te kunnen bekijken.

Share

Geef een antwoord