Ingestuurde bekerpartijen (1)

[Interessante, merkwaardige of anderszins amusante bekerpartijen kunnen hier een plek krijgen, mits ze in pgn-formaat (zie eerder bericht) worden ingestuurd.]

In de eerste bekerronde had Thei van Laanen voor een verrassende uitslag kunnen zorgen. Hij wist tegen Thomas Willemsen een stelling te bereiken die een zekere winst leek te garanderen. Maar in tijdnood gebeuren er rare dingen, zelfs met een increment van 10 seconden…
Ruud van Roosmalen mocht aantreden tegen IM David Miedema, die als nieuw lid zijn eerste partij bij UVS speelde. Ruud verwachtte al om 21.00 uur weer thuis te zijn, maar het partijverloop was niet zo dramatisch als het ratingverschil deed vermoeden.
Marcel Verstappen staat altijd garant voor wilde varianten. Tegen Jasper van Dalen koos hij voor een voortzetting die hem een paar weken eerder met verwisselde kleuren bijna een hartverzakking had bezorgd…

 

 
Jasper van Dalen
(1502)
      
 
 
 
0-1
 
Marcel Verstappen
(1796)

 

 
Thei van Laanen
(1641)
      
 
 
 
0-1
 
Thomas Willemsen
(1896)

 

 
Ruud van Roosmalen
(1619)
      
 
 
 
0-1
 
David Miedema
(2352)
Share

Geef een antwoord