Uit de kampioensgroep (5)

 
In de vijfde ronde verloor Dennis van Anton, won Joost van Roy en won koploper Guido van Arno. De stand is nogal vertekend omdat Hans Klip maar een half verliespunt heeft (en heel wat partijen heeft in te halen) en er inmiddels veel partijen zijn uitgesteld. Remises zijn dun gezaaid, wat erop wijst dat er stevig om de punten wordt geknokt. Hieronder de partij van vaste leverancier Joost (hulde) en het ‘afreageervluggertje’ van Menace.

 

 

 
Joost Retera
(2277)
      
 
 
 
1-0
 
Roy van den Hatert
(2100)

 

 

 
Anton van Rijn
(2211)
      
 
 
 
[0-1]
 
Menace
(?)
Share

4 reacties

 1. Anton van Rijn schreef:

  Hehehe…Dit is inderdaad het afreageer-vluggertje dat Dennis boven in de kantine fraai van me wist te winnen. Hulde voor zijn goede, zij het selectieve geheugen; Anderzijds: het potje van 14 zetten dat beneden aan dit vluggertje vooraf ging, en dat in het teken stond van een haperend geheugen Denniszijds, blijve beter met de mantel der liefde bedekt.

 2. Pepijn van Erp schreef:

  Toch leuk dat die Dennis meedoet ;-)

 3. Jan van de Westelaken schreef:

  Good one, met boter en suiker… ; )
  Maar eh, dan moet je ook het lef hebben om dat miniatuurtje in te sturen, Dennis…

 4. Ruud van der Spoel schreef:

  Prachtige partij Joost tegen Roy, mooi commentaar Joost! Is 21…Td6 niet een aardige verdedigingszet (in plaats van 21…Dxb2)?

Geef een antwoord