Newsflash

Hans Klip wint SOS-prijs in KNSB-competitie: zie verslag

UVS 3 heeft uit met 4½-3½ gewonnen van De Variant (Huissen). De spanning in de strijd om de titel in klasse 2B zal een climax bereiken tijdens de gezamenlijke slotronde in Huissen op 12 april, waarbij UVS 3 zal aantreden tegen Edese SV 2. Er zijn nog drie teams in de strijd:

Share

2 reacties

  1. Roy van den Hatert schreef:

    Dat wordt een spannende slotronde! Heeft UVS 3 nog voordeel omdat ze de onderlinge wedstrijd van Wageningen gewonnen hebben? Hoe wordt bepaald wie kampioen wordt als de MP en BP gelijk zijn?

  2. Betreft het twee teams, dan wordt tussen beide teams een beslissingswedstrijd gespeeld. Indien de beslissingswedstrijd gelijk eindigt, beslist het onderlinge resultaat uit de competitie. Indien die wedstrijd gelijk was geëindigd, spelen de twee teams onmiddellijk na de beslissingswedstrijd met verwisselde kleuren een snelschaakpartij van 5 min. p.p.p.p. tegen elkaar. Is na het snelschaken de stand gelijk, dan beslist het lot. (OSBO-regl. art. 10)

Geef een antwoord