Wijk aan Zee

Vrijdag 18 januari bezocht een grote UVS-delegatie het Tata Steel Chess Tournament in Wijk aan Zee, het sterkst bezette schaaktoernooi ter wereld. Eén van de delegatieleden werd door de organisatie prominent in beeld gebracht in haar dagelijkse videoverslag, mogelijk vanwege de grote waardering die eruit spreekt voor de befaamde erwtensoep die er gretig aftrek vindt ; )

Zie video

Share

2 reacties

  1. Anton van Rijn schreef:

    Mooi shot…Dennis zelden zo gefocused gezien.

  2. Maarten van Rooij schreef:

    Niet zo denigrerend doen over de erwtensoep in Wijk aan Zee! Ik kan uit ervaring spreken. Eigenlijk is alleen mijn eigen erwtensoep een tikkeltje beter. Waren de jongens er toen Anand zijn hommage aan Rubinstein speelde?
    Persoonlijk hou ik meer van kwal-offers.

Geef een antwoord