Schaakvideo’s

Op internet (en dan met name YouTube) circuleren grote aantallen schaakgerelateerde filmpjes. Die zijn lang niet altijd even instructief, maar vaak wel zeer onderhoudend. Ik heb een paar vermakelijke video’s op een rijtje gezet. Wie filmpjes kent die absoluut de moeite van het bekijken waard zijn (omdat ze leerzaam, amusant, schokkend of hilarisch zijn), roep ik op de links ervan hier in een reactie te plaatsen.

Share

1 reactie

  1. Anton van Rijn schreef:

    Mooie filmpjes Jan, m.n 6, 7 en 8.
    Onderhoudend vervolgartikel m.b.t Short-Cheparinov op http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=4402
    met o.m Short’s uitspraak: ‘There is a God, and he is not Bulgarian!’ en een filmpje met daarin het washandje dat Cheparinov geeft, inclusief wegkijken…

Geef een reactie