Mijn partij voor UVS1

Ik dacht, ik hou me wel even in tot het verslag van de 4-4 van het eerste op de webpagina staat, dan schrijf ik over mijn partij bij wijze van kort commentaar, maar Dennis laat op zich wachten, dus dan zo maar.

Al direct vanaf de start, ik was eigenlijk nog maar net binnen gekomen, begreep ik dat er een luchtje aan deze partij zat. Na een blik op de positie zag ik tot mijn afgrijzen dat de opening volledig klem was gelopen. Mijn tegenstander, zo’n druiperig type, hij stonk naar het riool, loerde mij met een waterige blik aan, en al snel zwommen zijn groezelige stukken als kwallen door de gaten in mijn stelling. Normaal verdedigen was zinloos, dat was duidelijk, dus ik begon als een bezetene te keepen en te hozen. ‘Pompen of verzuipen’ dacht ik, en probeerde met emmers tegelijk stukken af te ruilen, maar tegen zoveel overmacht was ik niet bestand, het bleef dweilen met de kraan open. Uiteindelijk ging ik kopje onder in een barre brei van ellende. De ravage was niet om aan te zien. Alles gegeven, maar om niets.  En waarom er op de KNSB site achter mijn partij staat ‘NO (regl.)’ begrijp ik niet.

Share

2 reacties

  1. Pepijn van Erp schreef:

    Riooljournalistiek van de bovenste plank!

  2. Jan van de Westelaken schreef:

    Luctor et submergo…

Geef een reactie