UVS Bestuur wenst eenieder een goed 2012

Voor de externe competitie ligt de lat voor UVS dit seizoen erg hoog. We zullen pas tevreden zijn als er 3 teams promoveren en geen enkel team degradeert. Dit is het doel dat we ons gesteld hebben en geen nieuwjaarswens.

Zoals ieder jaar begint ook het schaakjaar 2012 met externe wedstrijden. Zaterdag 7 januari spelen UVS 1 en 2 thuis op de Ganzenheuvel tegen respectievelijk Bergen op Zoom en Doetinchem. We gaan deze zaterdag voor 3 wedstrijdpunten. Maandag 9 januari speelt UVS 4 thuis tegen Wageningen 4 en begint UVS 3 dinsdag 10 januari het schaakjaar in Doetinchem tegen Doetinchem 2. Het  5e team mag pas donderdag 19 januari in Arnhem voor het eerst weer aantreden. De interne competitie begint pas maandag 16 januari met de eerste ronde van de 3e periode.

Wij wensen jullie een mooi schaakjaar in goede gezondheid.

Het bestuur

Share

Geef een antwoord