Van de intern wedstrijdleider

Schaakvrienden,
Het einde van periode 1 nadert, maandagavond 17 oktober is de laatste ronde. Dat betekent dat alle uitslagen bij de wedstrijdleiding uiterlijk 17 oktober bekend moeten zijn. Inhalen kan maandag 10 oktober nog (als je dan niet extern hoeft te spelen). Natuurlijk kan er ook op andere dagen ingehaald worden, als de uitslag maar op tijd bij de wedstrijdleiding is (e-mail: intern@uvsnijmegen.nl).

Voor de volgende periode zal ik iedereen indelen die zich niet expliciet heeft afgemeld. Dus mocht je in periode 2 niet mee willen spelen, laat dat dan zo snel mogelijk weten! Eén week na de laatste ronde van periode 1 zal de eerste ronde van periode 2 al plaatsvinden, 24 oktober.

Nieuwe leden die al aangegeven hebben te willen spelen, zal ik nog een keer expliciet hierover benaderen, maar ook voor nieuwe leden of belangstellenden geldt: laat zo snel mogelijk weten of je meespeelt of niet.

Share

Geef een antwoord