Indeling definitief – NB nog een wijziging in groep C!

In groep C zijn nog wijzigingen doorgevoerd omdat Rob Lubbers deze ronde wel mee speelt (foutje van de wedstrijdleiding). Als Rob in de E-groep zou starten zouden er steeds twee spelers ‘vrij’ zijn. Als de nummers 1 doorgeschoven zouden worden zouden alle partijen van groep C, D en E anders ingedeeld worden. Om die reden is besloten dat Rob de plaats van Marcel Krivec in groep C in zal nemen. Dat betekent voor Ron in ieder geval elke maandag een zware uitdaging! Omdat Marcel Krivec de komende periode plaats neemt in groep C zal daar nu een versterkte degradatie plaatsvinden. Nummers 8, 9 en 10 degraderen.Dit geldt ook voor groep D.
In de andere groepen promoveren de eerste twee spelers en degraderen de laatste twee spelers.

Share

Geef een antwoord