Probleempje met Internet Explorer

Bezoekers die met Internet Explorer de website bekijken, valt het waarschijnlijk op dat de menu’s niet ‘uitrollen’. Waaraan dat ligt, weet ik nog niet. Je kunt de onderliggende pagina’s wel bereiken door op een van de hoofdmenu-onderdelen te klikken. Zo staat een link naar de pagina ‘Indeling’ ook op de pagina ‘Interne Competitie’. Wie werkt met Firefox of Chrome heeft dit probleem niet (hint!).

[Update] Volgens mij heb ik het probleem opgelost, werd veroorzaakt door een nieuwe versie van de plugin die het inlogblokje aan de linkerkant regelt. Een oudere versie doet het goed genoeg. Laat maar even weten of er nog andere problemen zijn op de site.

[Update 2] Heb nu maar een heel andere login widget geïnstalleerd: MiniMeta

Share

6 reacties

  1. Klaus Wüstefeld schreef:

    Ja, Firefox is aan te raden, het heeft bij mij eerder al bepaalde problemen opgelost, toen ik problemen met “internet explorer” had. Ik heb toen de hulp, ingeroepen van “seniorweb”. Er kwam iemand van “seniorweb” bij mij thuis en hij raadde mij aan om “Firefox” erbij te nemen. De man heeft dat gelijk even voor mij geregeld, zodat ik nu de mogelijkheid heb om met beide het internet op te gaan,zowel met “Explorer” als met “Firefox” !Firefox heeft wel een paar leuke dingen, die I.E niet heeft.Overigens is het voor 55+ interessant om lid te worden van “Seniorweb”! Een zeer goedkoop abonnement en hulp is altijd snel geregeld. Er was eens een keer iemand van “seniorweb”zo’n 3 uur bij mij bezig met de computer. Het kostte mij zo ongeveer € 12. Per email kan ook hulp geboden worden en dat is gratis !
    groeten Klaus Wüstefeld

  2. admin (Pepijn van Erp) schreef:

    Ik heb intussen wel een vaag idee waar het aan zou kunnen liggen, maar snap nog niet zo goed, waarom het nu opeens lijkt te zijn opgetreden. De laatste wijzigingen achter de schermen op de site, zijn al weer van een paar weken geleden.
    Is er iemand die misschien kan melden wanneer die menu’s nog wel gewoon werkten in de Internet Explorer?

  3. Theo Felet schreef:

    Donderdag werkten de menu’s nog voor mij vrijdag niet meer.

  4. Mathijs Broeren schreef:

    Oudere versies van IE (zoals 6.0) hebben nog wel functionele rolmenu’s. Het zal dus ws aan een update liggen ofzo.

  5. Jan van de Westelaken schreef:

    Kon ik mijn inloggegevens weer ergens gaan opdelven uit een stapel papieren…
    IE6 rulez!

  6. Elwin Berlijn schreef:

    Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd is…..

Geef een antwoord