UVS 3 verpulvert SMB 4 met bijna maximale score

Van een betrouwbare bron (KW) heb ik begrepen dat ‘mijn’ team, het Derde, op sublieme wijze SMB 4 heeft verpulverd met 1-7. Deze bron schrijft:

“Toch moet ik wel een beetje teleurgesteld zijn, vanwege dat ene verliespuntje. Een unieke kans om met 8-0 te winnen , Teamleider Marcel gaf binnen een half uur op na verlies van een pion. We kunnen het Marcel niet kwalijk nemen, hij voelde zich ziek en kon niet anders dan stoppen. 7-1, maar toch heeft men er flink voor moeten knokken. Vaak werd er geeindigd met scherpzinnige combinaties, bij zelfs 3 partijen samenhangend met matdreigingen op de onderste rij. Zelf had ik het niet gemakkelijk , Mijn tegenstander Robin Ostrum dreigde mij via een ingenieuze combinatie te pakken. Ik doorzag de combinatie en plaatste een venijnig tussenzetje, waardoor mijn tegenstander niet alleen zijn paard verloor, maar ook zijn Dame spoedig werd ingesloten . Ik hoop niet, dat ik Frans met dit oppervlakkige verslag voor de voeten loop, maar dan weten de nachtmensen, die nu nog naar de UVS-site kijken tenminste al wat. ”

Wellicht later meer van interim teamleider Frans N.

Update: Intussen kunnen we al een verslag op de site van SMB lezen.

Share

1 reactie

  1. Klaus Wüstefeld schreef:

    Wat ik geschreven had, was slechts een iets uitgebreidere vluchtige mededeling. Er komt, zo vertelde mij Frans Nijenhuis (de teamleider-invaller) nog een verslag van zijn hand. Frans stimuleerde mij ook om iets van mijn eigen partij te laten zien. Ik heb daar weliswaar zin in om te doen, vooral wegens het grappige einde, maar wegens het plotseling moeten oppassen op mijn ( zeer lieve, maar arbeidsintensieve) kleinkind, heb ik de tijd niet gehad en zal nu heel even het schaken laten wat het is. Groeten Klaus

Geef een antwoord