Ratinglijst bijgewerkt: ff ckecken aub

De ratinglijst is inmiddels bijgewerkt. In de lijst zijn twee kolommen die wellicht toelichting behoeven. In de kolom ‘intern’ staat een getal dat verwijst naar het aantal partijen dat je gespeeld hebt in de reguliere interne competitie plus de partijen die je gespeeld hebt voor de beker. Reglementaire overwinningen (of remise of verliezen) worden niet meegerekend. In de kolom ‘intern’ kun je nu maximaal 10 hebben staan (5 partijen eerste periode, 3 partijen tweede periode plus 2 partijen voor de beker). In de kolom ‘extern’ staat een getal dat verwijst naar de partijen die je in de externe competitie hebt gespeeld. Naast de reguliere externe competitie wordt ook hier voor een beker gespeeld. Die partijen worden ook meegenomen. Ook hier worden reglementaire overwinningen (etc.) niet meegenomen.
Check a.u.b. even of het aantal partijen ook klopt. Als dat niet het geval is, laat me dat dan even weten.
En natuurlijk iedereen een mooi schaakjaar toegewenst met legendarische overwinningen.

Share

Geef een antwoord