Indeling Periode 2 – versterkte degradatie?

Je kunt als je wilt een keer een periode overslaan. Als je de periode daarna weer wilt spelen word je ingedeeld in de klasse waarin je zat. Om die reden kan het zijn dat we een versterkte degradatie toe moeten passen, dus dat de laatste drie (of vier) spelers degraderen.
De indeling voor periode twee wordt 20 oktober op de site gezet. Op 25 oktober is weer de eerste ronde.

Share

3 reacties

 1. Klaus Wüstefeld schreef:

  Hoi beste UVSers, ik mis een mogelijkheid om huisadres,email-adres, telefoonnummer enz. van iedere speler te vinden.
  Ik heb dat een tijd geleden al gevraagd aan Wim vd. Broek. Wim, ik heb gedaan wat jij zei, maar het lukte me niet.Ik heb mij ingelogd, heb bij de indeling van de interne competitie gekeken. Volgens mij staat er nergens een adressenlijst. Of heb ik iets overzien ? Wie kan mij helpen ?
  groeten van Klaus Wüstefeld

 2. Onno Marres schreef:

  Dag Klaus,

  Boven de indeling van de interne competitie staat ‘download adressenlijst’. Als je deze link aanklikt, dan krijg je de adresgegevens.

  Groeten,

  Onno Marres

 3. admin (Pepijn van Erp) schreef:

  @Klaus: als je op de pagina met indeling kijkt staat er als je niet ingelogd bent iets als ‘dit gedeelte van het bericht kun je niet lezen als je niet ingelogd bent’. Als je inlogt, zie dat dat zinnetje op wonderbaarlijke wijze verandert in ‘download de adreslijst’ (staan overigens alleen de telefoonnrs en e-mail adressen op).

Geef een antwoord