Slotavond seizoen 2009-2010

Zoals gebruikelijk sloten we het seizoen af met een feestelijk slotavond met de prijsuitreikingen, kloksimultaans en niet te vergeten lekkere hapjes en drankjes.

Allereerst alle prijzen van het seizoen die in de foto’s nader worden toegelicht. Hoogtepunt daarbij was het optreden van Maarten van Rooij, waar in een ander bericht nog op teruggekomen gaat worden.
Daarna nog de kloksimultaans. Joost, Anton, Ruud van de Plassche, Pim Haselager en Rob Bisschops namen het op tegen ieder 5 of 6 tegenstanders.

picasaView plugin: Could not load data from picasaweb.

Vreselijk oneerlijk voor de simultaangevers die kloksimultaans bij UVS, zoals ik vorig jaar zelf mocht ervaren. Er wordt geloot om de kleur per bord en de simultaangever krijgt niet eens wat meer tijd dan zijn tegenstanders! Maar dat is allemaal goed voor de drankomzet, want zo is de kans voor de simultaanontvangers groter om te winnen of remiseren en daarmee een paar consumptiebonnen te winnen.
Dit jaar was ik als eerste klaar en won van Anton. Met toestemming van Anton hieronder die partij.

foto’s: Pepijn van Erp

Share

5 reacties

 1. Michiel de Kruyf schreef:

  Leuke aanval op de zwarte koning Pepijn. Je zegt het zelf al dat er iets mis gegaan is voor zwart. Ik zou zeggen 6… d6 haha.

 2. Theo Felet schreef:

  Wat een topavond toch nog een prijs weten te bemachtigen.Ik heb nu al zin in ’t nieuwe seizoen.M’n best doen om weer als snelst te stijgen.

 3. Jan van de Westelaken schreef:

  Met zo’n camera kan ik het ook ;)
  Mooi werk, Pepijn.

 4. Mathijs Broeren schreef:

  Het was inderdaad een zeer geslaagde afsluitende avond. Komen de lyrics nog online van de Ode aan b4?

 5. Pepijn van Erp schreef:

  @Jan: Ach ja, een beetje van Canon, beetje Photoshop en beetje van mezelf. Komt dat filmpje van Maarten nog?

Geef een antwoord