dan toch eindelijk…

sinds dat ik niet meer intensief schaak buiten UVS om, win ik ook niets meer haha.

nu dan toch… een geinig partijtje, met dank aan mijn tegenstander.

de zaken in mijn hoofd tijdens de partij heb ik minimaal uiteengezet…

have fun

Share

2 reacties

  1. Pepijn van Erp schreef:

    Fijn partijtje Donald! Niet veel op af te dingen. Na 14…. h4 gaf ik al niets meer voor wits kansen.
    Ik heb dit systeem vroeger met wit ook wel gespeeld en je moet het toch echt wat anders aanpakken: 6.c3 is nog wel te spelen. Met die witveldige loper binnen de keten is het in mijn ogen helemaal niks.

  2. Theo Felet schreef:

    Netjes gedaan Donald! Zo zien we t graag.Je walst dankzij Lxc4 met je voetvolk zo door het centrum van wits “verdediging”.En Pc3 openen was niet echt goed althans hij verliest onnoemlijk veel zetten door dat paard de hele tijd te moeten verplaatsen om uiteindelijk op h1 te worden bevrijd uit zijn positie

Geef een antwoord