Video-analyse interne competitie

“Maak er maar een mooie analyse van voor de website.”, zei Anton na een korte analyse van onze partij in de interne competitie. Nu was het halve uurtje op de clubavond zelf niet echt voldoende om alles boven water te krijgen, maar ik weet niet of de onderstaande video-analyse dat wel doet. Leuk om te doen hoor, zo’n analyse, maar wanneer zien we nu weer eens een analyse van onze topspelers zelf?

Het was in ieder geval een boeiende partij, waarvan lange tijd niet duidelijk was wat de uitslag zou worden.

[vimeo]http://vimeo.com/7441553[/vimeo]
De productie was een beetje haastig en het geluid was in eerste instantie niet zo best. Dat heb ik geprobeerd op te lossen met wat filters en ik hoop dat het nu wel acceptabel is. Ik had er niet zoveel zin in om het opnieuw in te spreken.

Share

3 reacties

  1. Pepijn van Erp schreef:

    En dan vergeet ik nog helemaal te vermelden dat Anton het naliet om op zet 32, ofzo, lang te rokeren en daarmee het rokaderecord weer wat scherper te zetten! Niet dat dat een goede zet is, maar toch een beetje een gemiste kans ;-)

  2. Luukmaestro schreef:

    Haha, toch jammer dat Anton dat dan weer mist! Zonde… Fritz ziet dat soort dingen natuurlijk meteen. Maar zou toch verwachten dat wit iets meer heeft als ik de stellingen zo zie, maar zwart heeft wel een hele taaie degelijke pionnenformatie. Die Anton die komt er wel, zie hem zo weer op t podium staan dit jaar hoor! Maar pak die jongen nou de volgende keer toch s! Ik heb mijn eerste verliespartij alweer glansrijk geleden. Gewoon diagrammetje stap 3 slaan en dubbele aanval. Zo moeilijk is het niet om die zogenaamde “topspelers” te verslaan hoor.

  3. Luukmaestro schreef:

    Overigens was T(f)b1 wel leuk ipv Tc3, met evt leuke verwikkelingen… Als zwart op c2 neemt is De3 een leuke dreiging…Waarschijnlijk is Kd8 t beste en saaiste…

Geef een antwoord