Schaakrecords

Chess Records

Chess Records

De meeste schakers hebben denk ik wel eens iets over schaakrecords gelezen en dan vaak in stukken van de hand van Tim Krabbé. Die heeft op zijn site een aardig overzicht van die records. Het leek mij wel aardig om ook de records van UVS op deze site te verzamelen. Inmiddels heb ik al een paar pagina’s op deze site gezet om ze te verzamelen (je kunt ze nu ook direct via het menu bereiken).

Er staan alvast een paar ‘records’ op. Daarbij kon ik alleen uit mijn eigen partijen putten en de partijen die op site staan of in recente clubbladen stonden. Dat zijn dus nog niet zoveel partijen en die records zijn dus makkelijk te breken! Stuur je claims (met de bewuste partij natuurlijk) naar de webmaster, dan kunnen we de lijst aanvullen.

Dus kom op met die zeeslangen van 150 zetten, minorpromoties, dolle torens etc. etc.!

Share

Geef een antwoord