Ietsje anders

De website ziet er opeens iets anders uit: ik heb de lay-out aangepast, zodat er nu twee balken aan de zijkant staan, waarin zogenaamde widgets geplaatst kunnen worden. Achter de schermen is daarvoor nogal wat gewijzigd, als je geïnteresseerd bent in de details lees dan het volgende bericht. Het kan best zijn dat er nu het een en ander niet helemaal correct werkt. Laat mij even weten als je iets opvalt (reageer op dit bericht of mail me direct).

nieuw-imgVoorheen kon je je abonneren op e-mails met de nieuwe berichten door dat in te stellen bij je profiel. Nu is het makkelijker via feedburner, klik om je te abonneren op het envelopje boven in de balk aan de linkerkant. Ook niet geregistreerde gebruikers kunnen zich zo automatisch op de hoogte houden van de berichten op de site.

Nog iets waar ik wel blij mee ben: het is nu nog eenvoudiger om partijen op de site te plaatsen. Met de plugin WP-ChessFlash, die ik geschreven heb, kun je nu partijen plaatsen door te knippen en plakken vanuit bijv. Chessbase of Fritz. Lees hier hoe het werkt.

Voor wie zelf nog eens een keer een schaakvideo wil maken: de handleiding is nu aangepast en het proces is een stukje simpeler.

Share

Geef een reactie