Open NK Internetschaak (2)

Even de frustraties van maandagavond wegtikken of het goede schaakgevoel willen vasthouden met een paar partijtjes snelschaak? Vandaag, woensdag en donderdag zijn er nog  voorrondes voor het Open NK internetschaak!

Toernooien beginnen om 20.00 uur en als ik me niet vergis zijn die dan zo ongeveer 22.30 uur afgelopen.

Meer informatie op de site van KNSB

En als je meespeelt, laat hier op de site  even weten hoe het ging!

Share

5 reacties

 1. Donald Eeuwes schreef:

  :) ik ga woensdag avond mee spelen.
  zal het laten weten…

 2. Pepijn van Erp schreef:

  Nou, net uitgevluggerd en het viel niet mee. Snelschaak is toch al niet mijn sterktste punt, maar achter zo’n schermpje tweeënhalf uur geconcentreerd spelen valt niet mee. Eindscore een beetje tegenvallende 4½ uit 11 en een paar ratingpuntjes minder (link)
  Maar Donald, waar was je? Ik zag je ‘handle’ wel bij de start, maar toen was je opeens foetsie.

 3. Donald Eeuwes schreef:

  hmm, ik wist niet dat het 3m+3s partijen waren. daar pas ik voor

 4. Pepijn van Erp schreef:

  @Donald: te langzaam of te snel naar je smaak?

 5. Donald Eeuwes schreef:

  haha, te langzaam :P

Geef een reactie