Bezorging Schaakmagazine

Beste Leden,

Graag wil ik het volgende onder de aandacht brengen:

De laatste tijd is de bezorging van Schaakmagazine, het blad dat door de KSNB wordt uitgebracht voor haar leden, zeer matig verzorgd. De KNSB heeft al verschillende malen een oproep gedaan om slechte of bij geen bezorging hier van melding te maken. Zo ook nu weer, het februari nummer van Schaakmagazine had op 26 of 27 februari bezorgd moeten zijn bij iedereen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan dit gemeld worden bij de KNSB door een email te sturen naar: schaakmagazine@schaakbond.nl Dan zal als nog voor een correcte bezorging worden gezorgd.

Share

6 reacties

 1. Justin schreef:

  lol, ik heb sinds ik weer lid ben geworden nog geen enkel nummer ontvangen. Ik dacht dat het blad niet meer bestond. Maar even een mailtje sturen dan. -.-

 2. Donald Eeuwes schreef:

  yeah, thanks.

  heb jan + feb niet ontvangen :(

 3. Pepijn van Erp schreef:

  @Donald
  Het blad komt maar 6x per jaar uit: zie geplande verschijningsdata

  Ik heb het overigens ook al voor de 2e maal achtereen niet ontvangen…

 4. Donald Eeuwes schreef:

  hmm, ok. Ik heb er dan waarschijnlijk ook 2 gemist :(

 5. Justin schreef:

  Gister 2 Schaakmagazines ontvangen, die van Oktober en Februari. Van December hadden ze niet meer.

 6. Michiel de Kruyf schreef:

  Bij mij is ook het laatste nummer bezorgt. Maar nu mis ik dus het laatste nummer van vorig jaar :(

Geef een antwoord