Voormalig jeugdtalent slaat weer toe…

Eigenlijk vind ik alleen partijen waarin wat leuks gebeurt of iets speciaals echt de moeite waard om te publiceren. Nu komt het wel eens voor dat je in dat soort partijen net niet aan de juiste kant van het bord zat… Jammer natuurlijk, maar geen reden om er dan géén aandacht aan te schenken. Daarom presenteer ik hierbij een videoanalyse van mijn laatste partij in de interne tegen Luuk Peters. Luuk won snel in slechts 19 zetten. Een speculatief stukoffer van Luuk was de oorzaak van mijn nederlaag. Had ik het toch aangenomen dan was er misschien een interessantere partij ontstaan, maar nu was er in ieder geval wel een spectaculaire ontknoping! Een video van dik 21 minuten met helaas wat storing op mijn microfoon.

[vimeo]http://vimeo.com/22476074[/vimeo]

Share

2 reacties

  1. Marcel Verstappen schreef:

    Boeiende en kundige analyse… Ga zo door!

  2. Luukmaestro schreef:

    Leuk gedaan! De zet Dg3 had ik niet gezien na Kf8. Behoorlijk ingewikkeld allemaal. Wel grappig, dat de analyse van het offer aannemen het meest interessant is van de partij is. Altijd aannemen zo’n offer dus!

Geef een reactie