Mededelingen Interne Competitie

Uitslagen van de eerste periode kunnen doorgegeven worden tot dinsdagochtend 09.00 uur 21-10-2008. Uitslagen van wedstrijden, die op dat moment niet bekend zijn, worden als niet gespeeld beschouwd!

Voor de schakers, die veel waarde hechten aan de groep waarin ze spelen heb ik mogelijk slecht nieuws. De groepsgrootte bedraagt op dit moment 12 spelers per groep. Het aantal leden, dat deelneemt aan de interne competitie bedraagt 49 en mogelijk kunnen we binnenkort 4 nieuwe leden begroeten. De kampioenspool op het einde van het seizoen bestaat uit 10 personen.

Hoewel het niet van tevoren aangekondigd is wil ik graag het aantal spelers per Klasse terugbrengen naar 10 spelers per Klasse. Dat betekent, dat er een versterkte degradatie en een normale promotie plaatsvindt. Per groep betekent dat: Klasse A : 4 leden worden ingedeeld in groep B, Klasse B : nummer 1 en 2 gaan naar groep A, de laatste 6 leden gaan naar groep C, Klasse C : nummer 1 en 2 promoveren naar klasse B, 8 leden gaan naar groep D, Klasse D ; nummer 1 en 2 promoveren naar Klasse C, nummer 3 blijft in D en de anderen (10) worden in de tweede periode in groep E geplaatst.

Share

1 reactie

  1. Jan van de Westelaken schreef:

    Oei…

Geef een antwoord