lange partij tegen tornado 2

dus…. ik schaak alweer bijna 1 seizoen bij de club, mijn eerste club, en begin het spelletje gelukkig steeds beter te snappen. Ik ben nu vooral bezig om mijn voordelen in de stelling (ruimte, tijd etc…) om te zetten in bijvoorbeeld materiaalwinst. Alleen als ik dicht bij bijvoorbeeld stukwinst ben wordt ik te enthousiast en ga ik fouten maken, zowieso zijn er maar weinig ‘stomme foutloze’ partijen van me, maar er wordt aan gewerkt ;)

Nu had ik het in deze pot toch ECHT eerder af moeten maken, maar gelukkig kon ik uiteindelijk met wat geklungel van mijn tegenstander met de punten naar huis (huh, we speelden toch al thuis?)
In ieder geval, de laatste ~10 zetten waren al met minder dan 10 minuten totale speeltijd over.

Ik heb in de javascript aangezet dat er standaard WEL in subvariaties genavigeerd wordt, alleen ik ben nog niet zover dat het optie knopje ook van kleur veranderd.

[include file=/wordpress/wp-content/2008/10/djw_hagen.htm iframe=true width=100% height=650 ]

Share

1 reactie

  1. Pepijn van Erp schreef:

    Zo beroerd was 10… Lb7 toch niet om er 2 vraagtekens aan te geven? 10…Pd4 is wel een stuk beter, maar in de partij komt zwart ook goed te staan. Misschien was 12.dxc4 niet zo’n sterke zet van wit, maar zwart staat zeker niet minder.

Geef een reactie