Video analyse partij Pepijn – Thomas

Na enig gepruts is het me gelukt een heuse schaakvideo voor de website te produceren! Geheel exclusief voor de geregistreerde bezoekers van de UVS website (niet iedereen hoeft zomaar onze diep geheime openingsvoorbereidingen te kunnen zien). Dus eerst even inloggen voor je de video en partijnotatie kunt zien.

In deze video analyseer ik mijn partij tegen Thomas Willemsen van 29 september 2008. Na een kleine onnauwkeurigheid van Thomas in de opening en het afslaan van een wat opportunistische aanval, geef ik mijn tegenstander geen kans meer. Pak de chips en een drankje erbij voor deze video van maar liefst 18 en halve minuut!


Nu dan de video. De productie is niet helemaal zonder kleerscheuren tot stand gekomen (geluid was niet synchroon, versprekingen her en der), maar het resultaat is voor mij allerzins acceptabel.

[vimeo]http://vimeo.com/6443739[/vimeo]

Om de partij makkelijker na  te kunnen spelen (en commentaar te leveren op de zetten), hier als extra service de partij in de pgnviewer.

Deze productie kwam tot stand geheel zonder steun van het Nederlands Fonds voor de Film of het Stimuleringsfonds. En op het slaan van wat paarden na, werden er verder geen dieren gekwetst.

Misschien dat er nog wat vragen gerezen zijn na het lezen van dit bericht:

Hoe maak je zelf zo’n video? Ik heb een pagina geschreven over de technische kant van het verhaal. Die is te vinden onder ‘Algemene Informatie’ -> ‘Alles over deze Website’ of klik hier voor de directe link.

Hoe verberg je stukken in een bericht voor niet geregistreerde bezoekers? Dat kan nu heel simpel door de de tekst die je wilt afschermen te plaatsen tussen de tags [‌‌‌hidepost] en [‌‌‌‌/hidepost].

Share

1 reactie

  1. Michiel de Kruyf schreef:

    Leuk dat je deze video hebt gemaakt en mooi voor op de website! Ik ben wel erg benieuwd naar jouw ervaringen met het maken van de video analyse.

Geef een reactie