Nog meer WordPress Plugins enzo

Nog wat plugins geïnstalleerd die me wel handig lijken voor deze blog:

  • Peter’s Collaboration E-mails maakt het mogelijk om een mailtje te sturen naar verschillende editors als er een bericht is klaargezet voor moderatie door een Contributor
  • Subscribe2 bezoekers/users kunnen zich aanmelden voor een wekelijkse e-mail met de laatste updates op de site. Ook met een widget in het zijmenu
  • Wordpres Automatic Upgrade moet het mogelijk te maken om nieuwe versies van WordPress bijna automatisch te installeren (nog niet getest)
  • Email Users maakt het mogelijk om op basis van rollen een mailing naar de geregistreerde gebruikers te sturen.

Naast de plugins is er wat gesleuteld aan het thema. Er zit nu ‘submenu’ op de pagina’s Interne Competitie en Externe Competitie. Dit is in feite bijna hetzelfde menu als het menu in de header, alleen is er een andere opmaak aangegeven in de css stylesheet. En natuurlijk is in php bepaald welke pagina’s worden weergegeven.

De KNSB heeft haar site helemaal op de schop gehad en nu is het niet meer mogelijk te ‘deep linken’ naar de ratinglijst en competitiestanden. Wordt voor de ratinglijst nu opgelost via de rating site van Mark Huizer. Dat biedt ook nog een extra mogelijkheden, zoals een historisch rating overzicht per speler.

Share

Geef een reactie