Nieuwe ronde externe competitie

Aanstaande zaterdag 4 november wordt de derde ronde gespeeld van de KNSB-competitie en de promotieklasse van de OSBO. UVS 1, 2 en 3 spelen alle drie gelijktijdig thuis in café Groenewoud.

UVS 1 neemt het in klasse 1b van de KNSB op tegen HWP uit Haarlem. HWP wist in de eerste twee ronden 3 punten te verzamelen en staat hierdoor in de middenmoot op de vierde plaats. Hopelijk slaagt ons eerste erin om komende zaterdag de eerste matchpunten te behalen. Tegelijkertijd speelt UVS 2 komende zaterdag in de promotieklasse van de OSBO tegen Voorst. UVS 2 is koploper in deze poule terwijl Voorst met twee matchpunten de vijfde plaats inneemt. In dezelfde poule neemt UVS 3 het op tegen VDS uit Ommen. Net als ons derde wist ook VDS tot nu toe geen matchpunten te scoren. Bij winst komende zaterdag zal UVS 3 daarom de laatste plaats verlaten. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Daarna spelen volgende week de teams 4 tot en met 7 hun tweede wedstrijd van dit seizoen in de OSBO-competitie. Op maandag 6 november neemt UVS 4 het in Rhenen op tegen het eerste team van de gelijknamige vereniging. Tegelijkertijd spelen in Café Groenewoud UVS 5 en UVS 6 tegen respectievelijk PION 3 en Velp 2. Tot slot speelt UVS 7 op vrijdag 10 november een uitwedstrijd tegen Het Kasteel 3 uit Wijchen.


[Nachrift redactie (3 nov): dit ‘mysterieuze’ diagrammetje, door de redactie toegevoegd ter verluchtiging van de tekst, is niet bedoeld om appels met peren te vergelijken, maar om erop te wijzen dat er te veel UVS-teams na het startschot in de startblokken zijn blijven staan en dat er werk aan de winkel is. Ofwel: er tegenaan!]

Share

3 reacties

  1. Arjan Schoonen schreef:

    Wat een vriendelijk staafdiagram heb je geplaatst Ruud. Echte managers maken te lage scores bloedrood en goede scores gifgroen. Maar hier is alles gelukkig hemelsblauw.

  2. Ruud van Roosmalen schreef:

    Ja, gelukkig is het wel vriendelijk. Overigens heb ik dit diagrammetje niet zelf geplaatst, maar zag ik het er gisterenavond ineens onderstaan. Er is blijkbaar ook al AI op onze website. Maar eerlijk gezegd houd ik niet zo van diagrammetjes waarin appels met peren worden vergeleken. Team 1 tot en met 3 hebben al twee keer gespeeld, de overige teams slechts één keer. En uiteindelijk speelt het eerste negen keer, 2 t/m 5 zeven keer en 6 en 7 zes keer. Dus ja, wat moet je hier nu mee…

  3. Arjan Schoonen schreef:

    Het moet iemand zijn die met blokjes speelt, meestal zijn dat kleuters die nog niet kunnen spreken.
    Of is het tóch een manager of is het een supporter die “HUP! UVS oneven!” roept.

    O, het is een redactiereactie.

Geef een reactie