Derde ronde OSBO-competitie UVS 4 t/m7

Na de keurige overwinningen van UVS 1 en UVS 2 en het nipte verlies van UVS 3 van afgelopen zaterdag staat er een nieuwe ronde op het programma van de OSBO-competitie voor UVS 4 t/m 7.

UVS 4 speelt komende maandag 4 december in café Groenewoud tegen Bennekom 2. Het vierde staat na een overwinning en een nederlaag in de middenmoot en zal daarom moeten winnen van Bennekom ( drie punten in de eerste twee rondes) om mee te blijven spelen om het kampioenschap. Tegelijkertijd speelt UVS 7 tegen het Arnhemse ASV 8. Het zevende verloor de eerste twee wedstrijden, waardoor een overwinning komende maandag erg welkom is.

Vervolgens speelt UVS 5 op dinsdagavond 5 december tegen het sterke SMB 2. Ook het vijfde wist tot nu toe niet te winnen, maar hopelijk heeft Sinterklaas op pakjesavond een surprise voor het team in petto. Die kans lijkt overigens niet erg groot te zijn, gezien de uitslagen van drie partijen die inmiddels vooruit zijn gespeeld. Tot slot speelt UVS 6 een week later, op donderdag 14 december, in Arnhem tegen ASV 11. UVS 6 is tot nu toe dé grote verrassing van dit seizoen. Dit team van ervaren krachten aangevuld met relatief jong talent wist de eerste twee rondes te winnen en staat daarom bovenaan. Tegenstander ASV behaalde tot nu toe slechts één punt, waardoor het zesde goede kansen heeft om de koppositie te prolongeren. De aanvang van alle wedstrijden is 20.00 uur.

Share

Geef een reactie