Ouder – Kind Schaken

Vanavond was er het jaarlijkse Ouder-Kind Schaken bij Jeugdschaak UVS. Kinderen konden kiezen tussen Dobbelschaak, Snelschaak, Doorgeefschaak en gewoon Schaak tegen de ouders. Het werd een spannende avond. Finja Koelemaij won 4 partijen tegen ouders, Irena Alexandrova won 4 partijen tegen kinderen, daarmee presteerden de vrouwen het beste. In totaal behaalden de kinderen 35 punten en de ouders 25 punten, dus de kinderen hebben gewonnen! Maarten Koelemaij bedankt voor je voortrekkersrol. Wim Krabbendam dank voor de puntenadministratie. Judith van Amerongen bedankt voor de spelsuggesties. Renate Rietveld dank voor de fotoos. Ouders en kinderen dank je wel voor de deelname. Schaaktrainers, dank voor de hulp.

een fotoreportage vind je op facebook.com/JeugdschaakUVS

Share

Geef een reactie