Nieuwe ronde externe competitie

Aanstaande zaterdag 7 oktober wordt de tweede ronde gespeeld van zowel de KNSB-competitie als de promotieklasse van de OSBO. UVS 1 en UVS 3 spelen allebei uit tegen respectievelijk HWP Sas van Gent en Voorst. UVS 2 speelt aanstaande zaterdag thuis tegen Doetinchem. Deze wedstrijd wordt NIET in café Groenewoud gespeeld, maar in het zaaltje ‘Atelier R’ van Dienstencentrum OBG. Het OBG is gevestigd aan de Professor Cornelissenstraat 2 te Nijmegen. De aanvang van deze wedstrijd is 12.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Daarna spelen volgende week de teams 4 tot en met 7 hun eerste wedstrijd van dit seizoen in de OSBO-competitie. In Café Groenewoud speelt op maandag 9 oktober UVS 4 tegen Veenendaal 2 en UVS 7 tegen Mook 2. Vervolgens neemt op donderdag 12 oktober UVS 6 het in Elst op tegen de Elster Toren en treft UVS 5 op vrijdag 13 oktober Het Kasteel 2 te Wychen. De aanvang van deze wedstrijden is 20.00 uur.

Share

Geef een reactie